Добредојдовте на нашата веб страница

ЦЕРАДА ДИЗАЈН ДООЕЛ ШТИП е основана во 2012 година и се наоѓа на магистралниот пат М6. 8-ми Километар ШТИП .Залудно да не го трошите и губите, вашето драгоцено време,можете лесно да ја пронајдете нашата компанија, која нуди висок квалитет на изработка и производи од високо квалитетни материјали, од светско познати и реномирани брендови, гаранција на квалитет и јасно се покажува насоката во која се движи нашата компанија. Ние постојано инвестираме во нови технологии, брзина, сигурност, квалитет и тимската работа се причината, зошто се поголем број на компании не признаваат како сериозен партнер и одлучуваат за соработка со нас.

Наши Клиенти

 • Т.Д.Шампињони-Кочани
 • МИНКА-ДА Дооел -Струмица
 • Лонгуров Доо -Штип
 • СТЕЛ-ИМПЕКС Дооел -Штип
 • Премиум 2008 Дооел-Штип
 • ДИГ Фагус-Пехчево
 • Касарна Борис Менков-Куманово
 • Тас Комерц Дооел –Штип
 • Виба Фешн Груп-Штип
 • Плачковица Шпед-Штип
 • Драгслав-Транс Дооел –Штип
 • Ицо Комерц Доо–Пробиштип
 • Бау инжинеринг Дооел-Штип
 • AQVA SWIESS YET Дооел –Делчево
 • Варади Дооел-Штип
 • КАНАЛ 77 -Штип
 • Ангелови Дооел –Штип
 • Т&М Доо-Штип
 • Тргоцентар Дооел –Штип
 • И.З Бато -с.Соколарци
 • Л и Н Транспорт Дооел -Штип
 • Тори Тоше Дооел -Штип
 • Дар транс -Свети Николе
 • РОБИ Дооел -Штип
 • Џоко Транс
 • Брилијант – Штип
 • Еуромонт-Кратово
 • Уни 24-Штип
 • Брес Трејд-Штип
 • Баргала Ад-Штип
 • Премиум 2008 Дооел-Штип
 • ДИГ Фагус-Пехчево
 • Телхо-Дел Доо-Делчево
 • Тас Комерц Дооел –Штип
 • Дамјанов Дел Дооел-Делчево
 • ГБЦ Комуникации Дооел-Штип
 • Драгслав-Транс Дооел –Штип
 • Махос Транс Дооел-Гевгелија
 • ПСС Доо-Штип
 • Ландури Дооел-Штип
 • Актива-Штип
 • Зем Производ-Д.Балван
 • Оаза Екстра Скопско –Штип
 • 2-ри Август –Штип
 • Млекара Доо-Штип
 • Мит Транс –Штип
 • Т.П Кико и Хана-Делчево
 • Мак Млин–Чешиново/li>
 • Мотив Плус Дооел-Штип
 • Евро-Зоми Дооел-Штип
 • Тути Дооел-Штип
 • Роби Пром Дооел-Радовиш
 • Детекс-Пробиштип
 • РОБИ Дооел -Штип
 • Џоко Транс
 • Брилијант – Штип
 • Дрво Пром-Кочани
 • Ле-Ли Доо-Штип
 • Таверна Параполи –Штип
 • МБЛ Дооел-Струга

Што другите велат за нас

Whether you’re just getting started or you’re a full-blown code warrior, our themes will make your site look as pretty as a peach and function like a well-oiled machine.

Our themes will make your site look as pretty as a peach and function like a well-oiled machine.

Whether you’re just getting started or you’re a full-blown code warrior, our themes will make your site look as pretty as a peach and function like a well-oiled machine.

Whether you’re just getting started or you’re a full-blown code warrior, our themes will make your site look as pretty as a peach and function like a well-oiled machine.