ЦЕРАДА ДИЗАЈН
Услуги

Изработка на церади

 • Класични царински церади
 • Клизни церади
 • Церади со странично затегнување

Церади
Бидете сведоци на нашиот квалитет,во нашето производство нудиме и користиме, исклучиво најквалитетни материјали. Во текот на изработка на класични царински церади користиме церадно платно од 690гр./м2, а додека кај церадите со страничен систем на затегачи користиме церадно платно од 900гр./м2.

Изведби на церади:

 • Класични царински церади
 • Клизни церади
 • Церади со странично затегнување
 • Церади за теренски и комерцијални возила

Покрај класичните церади изработуваме и церади и покриви за лични, теренски и комерцијални возила, како и покривки за пловила. Церадите се од високо квалитетен материјал отпорен на временските услови

Изработка на тенди

 • Фиксни Тенди
 • Тенди на извлекување
 • Рамни зглобни тенди

Фиксни Тенди
Без разлика дали тоа е самостоен објект, или дел на тераса во склоп на некој друг објект,фиксните тенди се идеално решение.Ние ги изработуваме во сите големини,форми и разни бои,од високо квалитетни материјали. Материјалите се од реномиран производител и отпорни на сите временски услови. Богатото искуство што го имаме, ќе ви помогнеме во смислување на самиот изглед ,како и во изработката на носечката констукција.

Тенди на извлекување
Тендите на извлекување се одликуваат со лесен дизајн од пластифициран алуминиум,механизам од инокс ланци, што ги прави отпорни на сите временски услови.Лесно се вклопуваат и се прилагодуваат на сите предмети,и се едноставни за ракување.

Рамни зглобни тенди
Класична изведба рамни зглобни тенди,кои најчесто се применуваат за семејни домови,кафе барови,згради и други објекти .Тендата се извлекува и се склопува со помош на алуминска рака. Тендите се идеални за заштита од сонце и дож,заради инпрегнираното платно што не пропушта вода и ги одбива сончевите зраци.Зради високиот квалитет на платното,можно е пишување на лога и рекламни материјали. Конструкцијата на тендата е направена од квалитетна алуминска легура и пластифицирана во бела боја.Останатите метални делови се поцинковани односно пластифицирани.Управувањето на тендата е многу лесно на рачен погон или електромотор со далечински управувач.

Изработка на желатин

  • Печатење на камионски церади
  • Печатење на тенди и на угостителски итрговски објекти
  • Изработка на рекламни банери за стадиони и спортски центри

ДИГИТАЛНО ПЕЧАТЕЊЕ ВО ГОЛЕМ ФОРМАТ
Дигиталното печатење се изработува со содветни печатачи од најсовремена технологија, најквалитетни бои и врвно платно, кои овозможуваат врвен квалитет на печатот. Одлики на нашите печати се високата резолуција, издржливост и отпорност на сите надворешни временски услови со долготрајност и свежина на бојата.
Некои од можностите за примена на дигиталниот печат:

  • Печатење на камионски церади
  • Печатење на тенди и на угостителски и трговски објекти
  • Изработка на рекламни банери за стадиони и спортси центри
  • Изработка на навивачкитранспаренти
  • Изработка на рекламни паноа.

Брзината, доверливоста и квалитетот на изработката се причината заради што се повеќе фирми одлучува за соработка со нас. Се надеваме дека во нас ќе препознаете сигурен партнер, и во понатамошната соработка и Вие ќе станете дел од големиот број наши задоволни клиенти.

Дигитално печатење

   • Печатење на камионски церади
   • Печатење на тенди и на угостителски итрговски објекти
   • Изработка на рекламни банери за стадиони и спортски центри

ДИГИТАЛНО ПЕЧАТЕЊЕ ВО ГОЛЕМ ФОРМАТ
Дигиталното печатење се изработува со содветни печатачи од најсовремена технологија, најквалитетни бои и врвно платно, кои овозможуваат врвен квалитет на печатот. Одлики на нашите печати се високата резолуција, издржливост и отпорност на сите надворешни временски услови со долготрајност и свежина на бојата.
Некои од можностите за примена на дигиталниот печат:

   • Печатење на камионски церади
   • Печатење на тенди и на угостителски и трговски објекти
   • Изработка на рекламни банери за стадиони и спортси центри
   • Изработка на навивачкитранспаренти
   • Изработка на рекламни паноа.

Брзината, доверливоста и квалитетот на изработката се причината заради што се повеќе фирми одлучува за соработка со нас. Се надеваме дека во нас ќе препознаете сигурен партнер, и во понатамошната соработка и Вие ќе станете дел од големиот број наши задоволни клиенти.

Останати услуги

 • Затворање на тераси
 • Подвижни штандови
 • Покриви за чамци и глисери

Останати услуги

Прилагодувајќи се на пазарот непрекинато ја прошируваме нашата палета на производи и услуги. Од производите присутни во секојдневната употреба, како и оние изработени за посебни намени, како на пример дренажни канали за пожарникарски постројки, елементи за надувување во забавни паркови, навивачки транспаренти од големи формати и останато.

Со постојаното вложување во новите технологии и оспособување на нашите работници, на нашите клиенти сакаме да им овозможиме што подобра и поквалитетна услуга.

Останати услуги:

 • Монтажени штандови;
 • Затворање на тераси;
 • Подвижни штандови;
 • Покриви за чамци и глисери;
 • Кицели за месарници и кланици;
 • Ранци;
 • Шатори;
 • Завеси со ленти.