Контакт:

Доколку имате потреба од услугите на Церада Дизајн, испратете барање со вашите потреби, а ниe ќе ви испратиме понуда.

Контакт број:

Адреса: Магистрален пат М-6 (Штип – Струмица)
на 8 километри од Штип

Мобилен: + 389 70 339 616

Фиксен: +389 32 308 500

е-маил: info@ceradadizajn.mk

Испратете ни е-маил:

6 + 2 = ?

Click here to add your own text