Изработка на церади

 • Класични царински церади
 • Клизни церади
 • Церади со странично затегнување

Изработка на тенди

 • Фиксни Тенди
 • Тенди на извлекување
 • Рамни зглобни тенди

Изработка на желатин

 • Затварање на тераси
 • Затварање објекти
 • Силиконски реси

Дигитално печатење

 • Камионски церади
 • Тенди на објекти
 • Рекламни банери

Останати услуги кои ги нудиме

 • Покривање на базени
 • Покривање на објекти
 • Подвижни штандови

Добредојдовте на нашата веб страница

ЦЕРАДА ДИЗАЈН ДООЕЛ ШТИП е основана во 2012 година и се наоѓа на магистралниот пат М6. 8-ми Километар ШТИП .Залудно да не го трошите и губите, вашето драгоцено време,можете лесно да ја пронајдете нашата компанија, која нуди висок квалитет на изработка и производи од високо квалитетни материјали, од светско познати и реномирани брендови, гаранција на квалитет и јасно се покажува насоката во која се движи нашата компанија. Ние постојано инвестираме во нови технологии, брзина, сигурност, квалитет и тимската работа се причината, зошто се поголем број на компании не признаваат како сериозен партнер и одлучуваат за соработка со нас.

 • Класични царински церади

  – SIOEN цераднно платно од 690г/м2. Ги исполнува сите прописи за мегународен транспорт и царина. Сите церади се максимално појачани на места, каде што има контакт со рамката.

 • Клизни церади

  – SIOEN цераднно платно од 690г/м2. Лесно и брзо отварање, затварање на церада, идеално кога имате утовар истовар. Страничните церади се независни од покривот кој може да се движи или да биде фиксен.

 • Церади со странично затегнување

  – SIOEN цераднно платно од 900г/м2. Лесно и практично отварање и затварање на страните и кровот.На церадата во висина и должина се лепе посебна лента,кое доаѓа до директно појачување на самите лагери и рачки за затегнување.XL код церади се направени по сертификат за безбедност на товарот.

 • Церади за кипери

  – Церадата е направена во согласност на системот за затварање односно 690г/м2 или 900г/м2 по желба на клиентот.Нјачестиот систем на затварање е странично со намотана алуминска летва или поцинкована цевка,која се затегнува со фиксна рачка со помош на ремен, кој е на самата цевка.